Faciliteiten

Tuinwinkel
De winkel van de Inkoopcommissie is een veel bezochte plek op ons park. We hebben veel producten in ons assortiment en kopen die zoveel mogelijk in bij de groothandel. Omdat we maar een klein percentage (gemiddeld 10%) op de inkoopprijs zetten, zijn wij vrijwel steeds goedkoper dan reguliere winkels. Overigens gaat wat er aan winst gemaakt wordt direct weer terug naar De Eendracht.     lees meer

Digitaal PrikbordGa naar het digitale prikbord
Het digitale prikbord is een plek waar tuinders onderling oproepen kunnen doen, spullen kunnen ruilen, elkaar kunnen helpen met problemen, hun hart kunnen luchten en mooie ideeën vorm kunnen krijgen.
Ga naar het digitaal prikbord

 

Verder zijn er de volgende faciliteiten: clubhuis waar diverse activiiteiten worden georganiseerd (zie de agenda voor meer informatie), een (natuurlijke) speeltuin, een afvaldepot, een tractorservice voor bezorging (reservering via de winkel), twee platte karren voor vervoer van artikelen naar de tuinen, getrainde EHBO-ers, beschikbaarheid van gehandicaptenparkeerplaatsen voor leden (vergunning via het bestuur).

 

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren