Faciliteiten

Tuinwinkel
De winkel van de Inkoopcommissie is een veel bezochte plek op ons park. We hebben veel producten in ons assortiment en kopen die zoveel mogelijk in bij de groothandel. Omdat we maar een klein percentage (gemiddeld 10%) op de inkoopprijs zetten, zijn wij vrijwel steeds goedkoper dan reguliere winkels. Overigens gaat wat er aan winst gemaakt wordt direct weer terug naar De Eendracht.     lees meer

Afvaldepot
U kunt uw restafval wegbrengen van 1 april tot en met 30 september op woensdag van 19.00 - 20.00 uur en op zondag van 16.00 - 17.00 uur. De glasbakken zijn dagelijks bereikbaar. Snoeiafval kunt u deponeren in de groene container. Mocht er iets naast vallen, wilt u dit dan opruimen? Dikke takken kunt u deponeren op de rechterkant van de parkeerplaats achterin. Grofvuil (huisraad, steen, verfresten e.d.) kunt u zelf afvoeren naar een Renewi depot als u inwoner van Amsterdam bent. Mocht dit niet het geval zijn, dan kunt u eventueel met een in Amsterdam wonende tuinder een afspraak maken om dit samen te doen. Het klein groenafval is in de periode 1 april tot en met 30 september dagelijks geopend.


Digitaal PrikbordGa naar het digitale prikbord

Het digitale prikbord is een plek waar tuinders onderling oproepen kunnen doen, spullen kunnen ruilen, elkaar kunnen helpen met problemen, hun hart kunnen luchten en mooie ideeën vorm kunnen krijgen.
Ga naar het digitaal prikbord

 

Verder zijn er de volgende faciliteiten: clubhuis waar diverse activiteiten worden georganiseerd (zie de agenda voor meer informatie), een (natuurlijke) speeltuin, een tractorservice voor bezorging (reservering via de winkel), twee platte karren voor vervoer van artikelen naar de tuinen, getrainde EHBO-ers, beschikbaarheid van gehandicaptenparkeerplaatsen voor leden (vergunning via het bestuur).

 

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren