Actueel

Winkel

Update 26-04-2021: Vanaf zaterdag 1 mei gaat de winkel weer volledig open op zaterdag van 10.30 tot 12.30 en woensdag van 19.00 tot 20.00 uur. U hoeft van tevoren geen mail meer te sturen met uw bestellingen maar mag natuurlijk wel.

lees meer

Kennismakingsbijeenkomsten 2021

Wanneer er weer een start gemaakt wordt met de kennismakingsbijeenkomsten zal dit mogelijk per zoommeeting plaatsvinden. Is uw belangstelling voor ons tuinpark dusdanig groot dan vragen wij u, vooraf, een inschrijfgeld van € 20,00 over te maken. Voor de overschrijvingsgegevens stuurt u een mail naar overdrachten@volkstuinpark-de-eendracht.nl.

lees meer

Boek 'Twaalf maanden BLOEMEN PLUKKEN in eigen tuin'

       Cover boek Twaalf maanden BLOEMEN PLUKKEN in eigen tuin

 

Als volkstuinder van Buytentwist in Overveen en ook als medeoprichter en 'bloemenbaas' van het Landje van De Boer heb ik onlangs het boek geschreven:

'Twaalf maanden BLOEMEN PLUKKEN in eigen tuin' .

Dit boek is bedoeld als handboek voor het ontwikkelen van je eigen pluktuin. Mijn motivatie hiertoe is vooral gebaseerd op mijn gedrevenheid om mensen aan te moedigen hun eigen bloemen te kweken. Voor biologisch voedsel is gelukkig ruime belangstelling maar de aandacht voor en het aanbod van biologische bloemen en planten is echter zeer beperkt terwijl de ‘bloemenindustrie’ een mega grote vervuiler is!!

lees meer