Boek 'Twaalf maanden BLOEMEN PLUKKEN in eigen tuin'

       Cover boek Twaalf maanden BLOEMEN PLUKKEN in eigen tuin

 

Als volkstuinder van Buytentwist in Overveen en ook als medeoprichter en 'bloemenbaas' van het Landje van De Boer heb ik onlangs het boek geschreven:

'Twaalf maanden BLOEMEN PLUKKEN in eigen tuin' .

Dit boek is bedoeld als handboek voor het ontwikkelen van je eigen pluktuin. Mijn motivatie hiertoe is vooral gebaseerd op mijn gedrevenheid om mensen aan te moedigen hun eigen bloemen te kweken. Voor biologisch voedsel is gelukkig ruime belangstelling maar de aandacht voor en het aanbod van biologische bloemen en planten is echter zeer beperkt terwijl de ‘bloemenindustrie’ een mega grote vervuiler is!!

Kweken zonder gif en chemie zijn speerpunten in mijn boek maar als gepassioneerde volkstuinder laat ik vooral zien en horen hoeveel voldoening en geluk tuinieren en het kweken van bloemen kan geven!    

Ik heb het boek in eigen beheer uitgebracht en de PR doe ik zelf. Het is te koop in Amsterdam bij Architectura en Cultura op de Leidsegracht en bij De Nieuwe Boekhandel op Bos en Lommerweg nr. 227 . (Ook bij de boekwinkels in Haarlem en bij de Van der Velde boekwinkels in het Noord Nederland).

 Ik zou het fijn vinden dat het boek meer bekendheid krijgt in Amsterdam.

Daarom is mijn vraag; kan er in jullie tuinblad of nieuwsbrief een artikeltje geplaatst worden? Het persbericht dat ik naar een aantal tuinbladen heb gestuurd is mogelijk geschikt om te plaatsen. Zie hiervoor de bijlage. 

Een korte impressie van het boek krijgt u met deze link:

https://www.flipsnack.com/12mndbloemenplukken/inkijk-boek-twaalf-maanden-bloemen-plukken-in-eigen-tuin-ann.html