Kennismakingsbijeenkomst

Welkom belangstellende! We vinden het een eer dat je interesse hebt in ons aanbod van beschikbare volkstuinen op De Eendracht, en helpen je graag verder op weg.

Stap 1: Schrijf je in bij de Bond van Volkstuinders!
Voordat je in aanmerking komt voor een volkstuin moet je ingeschreven staan bij de Bond van Volkstuinders. Je kunt je inschrijven via de website van de Bond.

Stap 2: Kom kennis maken en zet jezelf op de wachtlijst!
Zodra je bent ingeschreven bij de Bond van Volkstuinders kun je een afspraak maken voor een kennismakingsbijeenkomst op ons volkstuinpark. Gedurende het tuinseizoen organiseren we elke derde zaterdag van de maand een kennismakingsbijeenkomst, van 11.00 tot ongeveer 12.30 uur (er is geen inloopmogelijkheid). Tijdens deze bijeenkomst vertellen we over de vereniging en de procedure van aankoop. Aan het einde van de bijeenkomst is er een mogelijkheid om je op de wachtlijst van De Eendracht in te schrijven. Hiervoor hebben we jouw bewijs van inschrijving (met lidmaatschapsnummer) van de Bond van Volkstuinders nodig en willen we je geldige identiteitsbewijs zien. De kennismakingsbijeenkomsten vinden plaats op 16 april, 21 mei, 18 juni, 16 juli, 20 augustus en 17 september 2022.

Stap 3: Heb je een GO? Spreek een mooie prijs af met de verkoper!
Zodra je eerste kandidaat bent op de wachtlijst van de volkstuin waar je voorkeur naar uitgaat, krijg je van ons de contactgegevens van de eigenaar van deze tuin en mag je in onderhandeling gaan over de koopprijs van het tuinhuis.

Stap 4: Sluit de koop via het afdelingsbestuur en je bent tuinder!
De overdracht verloopt altijd via het afdelingsbestuur, niet rechtstreeks via de verkopende tuinder. Tijdens de kennismakingsbijeenkomst krijg je uitgelegd waarom dit zo geregeld is. Op het moment dat je de sleutels in handen hebt, kun je direct aan de slag in je volkstuin.

U kunt uw interesse voor ons tuinpark sturen naar overdrachten@volkstuinpark-de-eendracht.nl. Door de vele aanmeldingen werken wij inmiddels ook met een wachtlijst voor de bijeenkomsten en kost het enige tijd alle aanmeldingen te verwerken. Zodra u in aanmerking komt voor een kennismaking bevestigen wij dit aan u per reply op uw mail en ontvangt u de overschrijvingsgegevens voor het inschrijfgeld van € 20,00.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren